Me neljä ja keittiö

Hei kaikki ja tervetuloa kanssamme tutustumaan monipuolisiin makuihin!

Ruokaretkillämme me, onnellinen aviopari Espoosta, pyrimme valmistamaan niin juhlavia, mielikuvituksellisia kuin uskaliaitakin ateriakokonaisuuksia ja tekemään viikonloppuruokailuistamme muistorikkaita kokemuksia. Tietysti sitä mukaa, kun perhettämme on siunattu niillä elämän ihanimmilla ja ihmeellisimmillä otuksilla, siis lapsilla, myös artikkelit ovat muuttuneet enemmän lapsiperhe-elämään sopiviksi. Arkiruoka on tainnut jyrätä siksi suosituimmaksi, juhla-aterioita valmistuu hieman harvemmin.

Täältä löytyvät reseptit ovat sieltä sun täältä keräiltyjä, osittain omilla kokeiluilla maustettuja, mutta pääperiaatteena on, että täysin epäonnistuneet yritelmät jätämme useimmiten reseptiikkansa osalta mainitsematta. Silloin tällöin on tietysti hyvä kirjoittaa niistäkin – parannusehdotuksin.

Nyttemmin kuvioon ovat tulleet myös keittokirja-arviot, artikkelit ravintolakokemuksistamme ja uusimpana tulokkaana vauvoille ja taaperoille suunnatut reseptiikat. Toivottavasti myös näistä on lukijoillemme iloa ja apua.

Maukkaita hetkiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s