Minusta

Hei kaikki ja tervetuloa kanssani tutustumaan monipuolisiin makuihin!

Tämä ruokablogi sai alkunsa mieheni aloitteesta. Sen alkuhämärässä valmistimme yhdessä aterioita, lähinnä viikonloppuisin, ja kirjoitimme niistä vuorotellen pienen artikkelin. Minä napsin valokuvat. Hyvin pian kuitenkin huomasin alati hiillostavani miestä, joka ei minusta tuntunut suoriutuvan kirjoitustehtävistä tarpeeksi nopeasti, sillä itse halusin päivittää blogia ahkerasti. Pikkuhiljaa huomasinkin omivani blogin täysin itselleni. Ja pikkuhiljaa huomasin myös, että se kehittyi itselleni yhä tärkeämmäksi harrastukseksi. Nyt liki kymmenen vuotta myöhemmin blogi on edelleen tärkeä osa elämääni ja se suurin syy sille, että ruoanlaitto sekä siihen blogin kautta olennaisena osana kuuluva ruokakuvaus ovat kehittyneet rakkaimmiksi harrastuksikseni.

Blogin alkuvaiheissa valmistimme niin juhlavia, mielikuvituksellisia kuin uskaliaitakin ateriakokonaisuuksia ja teimme viikonloppuruokailuistamme muistorikkaita kokemuksia. Tietysti sitä mukaa, kun perhettämme on siunattu niillä elämän ihanimmilla ja ihmeellisimmillä otuksilla, siis lapsilla, myös artikkelit ovat muuttuneet enemmän lapsiperhe-elämään sopiviksi. Arkiruoka on jyrännyt suositummaksi, juhla-aterioita valmistuu hieman harvemmin.

Täältä löytyvät reseptit ovat sieltä sun täältä keräiltyjä, monesti omilla kokeiluilla maustettuja, tai täysin omia luomuksia. Tykkään kirjoittaa niin ikään keittokirja- sekä ravintola-arvioita, joille olen antanut blogissa oman paikkansa.

Toivottavasti myös sinä löydät blogistani mielenkiintoisia reseptejä ja ehkäpä jotakin muutakin huomionarvoista. Kiva, jos viihdyt!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s