Parhaat Ruokablogit

unnamedTämä tiedonanto koskee erityisesti Sinua, joka lukeudut kotimaisten ruokablogien aktiiviseuraajiin ja/tai pidät omaa sellaista. Uudelta Parhaat Ruokablogit -sivustolta löydät nimensä mukaisesti parhaat suomalaiset ruoka- sekä leivontablogit koottuna yhteen niin, että ne ovat helposti seurattavissa. Ruokablogistina voit liittää blogisi mukaan, lisätä sivuston linkkibannerin blogiisi ja saada tätä kautta lisää lukijoita. Suosittelen!

Ja suosittelun suoritan tottahan toki tavallista suuremmalla sydämellä, onhan sivuston takana Aleksi, Kotikolon koodivelho ja oma aviomieheni, Pikku-Kokin isä ja mies, joka soppakauhoineen löytyy monien Tunnelmallisissakin esiteltyjen herkkujen takaa. Siis oiva pakkaus.

Parhaat Ruokablogit on ainakin omasta mielestäni osoittautunut jo nyt hyödylliseksi työvälineeksi uusia reseptejä etsiskellessäni ja uskon, että sen suosion toivon mukaan kasvaessa, saamme pian kaikki siitä erilaisia hyötyjä itsellemme. Tutustukaa toki!

3 vastausta artikkeliin “Parhaat Ruokablogit

  1. No hei! Kiva löytää minne jäljet johtaa. Täälä oli jo suuroperaatio käynnissä😁 että mistä tuo sivusto on peräisin. Kiva että sillä on ”ruokabloggaajan”jäljet! Eilen loettanut Top100 ruokablogit oli meille monille tärkeä ja tuttu, itselleni ainakin eniten käytetty listaus ja senkin takana oli huippu ruokabloggaaja Ankerias Vilunen, joka valitettavasti on lopettanut tuon harrastuksen jo aiemmin. Toivotaan miehesi sivustolle onnea ja menestystä, ehkäpä siitä saadaan yhtä ihana…

    1. Hei vaan! Oikein hauskaa, jos Parhaat Ruokablogit alkaa kiinnostaa enemmässäkin määrin. Itse tapasin tutkailla Top 100:sta lähes päivittäin ja näinpä olinkin erittäin iloinen, kun Aleksi keksi tämän ideansa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s